Ajankohtaista

  

 • Jäsenkirje lokakuussa

  Kausi on ohi!
  Lauantaina 16.10. satoi räntää Paltamossa golfin alueella ensimmäisen kerran tänä syksynä. Viikolla 42 on jo ennusteessa pakkaslukemia, joten mailat ja bägit joutanevat pesuun, mutta ei varastoon. Nyt on nimittäin sopiva aika aloittaa simulaattoripelit! Ja jotkuthan lähtevät jo etelään kesäolosuhteisiin..

  Simulaattori Paltamossa on avoinna
  Simulaattoritoiminta jatkuu entisissä tiloissa ns. valkealla koululla.  Aikoja voi varata ja hallinnoida Nexgolfista. Avainhuolto ja maksut hoidetaan Paltamon Nesteellä. Ryhmäkoko on korkeintaan 6 henkilöä ja tilassa tulee noudattaa edelleen korona-ajan kulloinkin voimassa olevia hygieniasääntöjä huolellisesti. Tilaa tulee tuu-lettaa käytön aikana ja sen jälkeen.
  Hinnat ovat:
  1 tunti – 15 euroa
  10 tuntia – 120 euroa
  20 tuntia – 200 euroa
  30 tuntia – 280 euroa

  Tervetuloa pelaamaan maailman kentille!

  Seuran syyskokous to 25.11. klo 18
  Syyskokous pidetään simulaattoritilassa, mutta siihen voi osallistua Teamsissa. Ilmoita ti 23.11. mennessä osallistumisestasi seuran sihteerille:
  jouni.korhonen@tilipalvelukorhonen.fi, niin hän lähettää linkin ennen kokousta sähköpostiisi. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:
  toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 sekä valitaan hallitukseen jäseniä ero-vuoroisten tilalle kahdeksi vuodeksi. Merkitse päivä ja aika kalenteriin jo nyt. Virallinen kutsu tulee julkaisuun Kainuun Sanomissa.
  Toivotaan runsasta osanottoa!

  Harrastemessut Paltamossa la 30.10.
  Paltamon kunta järjestää harrastemessut
  la 30.10. klo 10 - 15 Korpitien monitoimi-keskuksessa. Esittelyssä on paikallisia harraste-mahdollisuuksia ja Paltamon Golf ry on mukana esittelemässä golfia. Esittelijänä on pro Mikko Heikkinen. Jos mukanaolo Mikon apuna kiinnostaa, ole yhteydessä häneen, p. 044 579 6322 tai mikko.heikkinen@viesti.net.
  Voinet vinkata lajiimme tutustumismahdolli-suudesta lähiseudulle niille, jotka eivät vielä ole aloittaneet golfia ja ovat kiinnostuneita tästä hyvästä harrastuksesta.

  Matkat
  Golfpassi tarjoaa edelleen (huom. muuttuneilla tiedoilla) Hattulan, Kajaanin ja Paltamon seurojen yhteismatkaa Pohjois-Kyprokselle 11-19.12.21.
  Kohteena Korineum, hinta 1155/hlö/2 hh. Hinta sisältää lennot, kuljetukset, majoituksen sekä 6 x golfia. Lisätiedot: toimisto@golfpassi.fi, p. 03 515 1007.

  Sähköpostit ja yhteystiedot
  Muistathan ilmoittaa mahdolliset muutokset yhteystietoihisi, jotta seuran tiedotteet ja muut postit löytävät perille. Niitä voi hallinnoida kätevästi Nexgolfissa.

  Hyvää syksyn jatkoa!
  Toivoo                              HALLITUS

    Takaisin

 

Golftie 9, 88300 Paltamo, Finland 

 

Verkkosivut Opiferum Oy