Ajankohtaista

  

 • Kapteenien Scramble 20.5. ja Golf Gamebookin tulospalvelu käyttöön

  Paltamo Golfin kisakausi starttaa tämän viikon lauantaina 20.5. perinteisellä Kapteenien Scramble -parikisalla. Kisa alkaa klo 9 väliaikalähdöillä, pelimuotona on lyöntipeli. Kilpailumaksu 20€/joukkue (+ green fee tarvittaessa).

  Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina klo 12 mennessä ilmoittautumislinkin kautta tai caddiemasterille puh. 0600 555 110. Ilmoittautumislinkin kautta löydät myös lisätietoa kilpailusta. Lämpimästi tervetuloa mukaan kisaamaan!

  HUOM! Paltamo Golf on siirtynyt käyttämään kilpailuissa Golf Gamebookin digitaalista tulospalvelua, joka sisältää kilpailuun ilmoittautumisen ja sähköisen tuloskortin. Pelaajat syöttävät tulokset Golf Gamebook sovelluksen kautta, josta tuloksia voi seurata reaaliaikaisesti.

  Lataa maksuton Golf Gamebook sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja luo itsellesi tunnukset, tarvitset niitä kilpailuun ilmoittautumisessa. Parikisassa riittää, että toinen pareista luo tunnukset. Jos sinulla on jo Golf Gamebook sovellus, mutta et muista salasanaasi, saat nollattua sen kirjautumissivun linkistä ”Unohtuiko salasana?”.

  Ilmoittautumislinkit kesän kisoihin löytyvät Paltamo Golfin nettisivujen kilpailukalenterista:  https://www.paltamogolf.fi/pelaaja/kilpailukalenteri.

    Takaisin

 

Golftie 9, 88300 Paltamo, Finland 

 

Verkkosivut Opiferum Oy