TERVETULOA SUOMEN KAUNEIMMALLE GOLFKENTÄLLE PALTAMOON!
Golftie 9, 88300 Paltamo

      

 

Meiltä saat korkeatasoista mökkimajoitusta ympäri vuoden!

Varaa majoituksesi Paltamo Golfin netistä tai soita 0600 555 110 (0,99 € /min + pvm/mvm).

Meiltä myös kokoustilat ja ruokailut ryhmille tilauksesta ympäri vuoden.

 Caravanalue on suljettu talveksi.

       

 

Hyvät pelaajat - kenttä pyritään avaamaan viimeistään Äitienpäivänä !

Klubi avataan 2.5.2018 

Muistathan, että jäisellä ja kuuraisella kentällä liikkuminen on kielletty. 

               

 

  

AJANKOHTAISTA

GoGolfin jäsenyys  kuuluu jäsenetuihin . Aktivoi jäsenyys helposti osoitteessa gogolf.fi/kirjaudu , rekisteröidy seuralle ilmoittamallasi sähköpostilla.  Ps. jos et saanut GoGolf lehden numero  nouda se caddiemasterilta kassalta.

 • Nyt jos koskaan kannattaa olla Paltamo Golfin jäsen, jäsenedut kasvaa !!!

   Paltamo Golfin jäsenille maaliskuussa 2018

   

  Hattula ja Paltamo testaa pilottina uutta yhteistyömallia Viron Otepää Golfin kanssa

  Hyvät Hattula Golfin ja Paltamo Golfin jäsenet!

  Otepää on eri urheilulajien maailmamestareiten kotikaupunki Etelä-Virossa, johon matkaa Tarton lentokentältä on noin 37 km. Tarttoon Helsingistä lentää myös Finnair jopa 5 kertaa viikossa ja Tallinnan satamasta Otepäälle on n.2,5 h ajomatka. Otepään kenttä on kivasti haasteellinen, ja suosittelemme vähintäin 2 kierroksen pelaamista yhden käynnin aikana, koska luonnon ehdoilla rakennettu kenttä tarjoaa yllätyksiä ensimmäisellä kierroksella jokaiselle uudelle pelaajalle.

  Yhteistyömme tarkoitus Otepään golfkentän kanssa on tarjota Hattulan ja Paltamo Golfin jäsenille uuden mallin mukaista lisä jäsenetua niin, että  Hattula golfin ja Paltamo golfin jäseneet saavat mahdollisuuden bongata Otepään Golfkentän vaikka useammankin  kerran kauden aikana vain 40 Euroa / flaitti | 1-4 pelaajaa samassa lähdössä | vapaasti käytössä koko 2018 kauden | ei voimassa Otepään golfkilpailuissa. Flaittimaksu 40 EUR  maksetaan Hattula Golfin toimistoon. Voit maksaa maksun myös suoraan Hattulan tilille. Tarkemmat ohjeet sähköposti  office@hattulagolf.fi tai p 0600 550126 Näin pystymme seuraamaan myös tulevia vuosia varten tilastoa uusia yhteistykuvioita varten. Jäsenistön aktiivinen vierailu Otepäällä 2018 sesongin aikana saattaa johtaa jopa pysyvään uudenlaiseen yhteistyökuvioon tulevina vuosina joka luo edullisia mutta laadukkaita pelimahdollisuuksia Hattulan, Paltamon ja Otepään jäsenille.

  Tee ajat Otepää Golfissa on kuitenkin varattava kunkin porukan itse joko websivun  www.otepaagolf.com kautta, s-postilla info@otepaagolf.com tai suoraan Golfboxista.  

  Maksaessasi varausmaksun Hattula Golfin tilille tai caddiemasterille saat maksun yhteydessä Green Fee Voucherin neljälle pelaajalle, jolla todennat Otepään kentällä nämä Green Fee’t maksetuksi.
  Majoituksen löydät parhaiten joko Booking.com, Hotels.com tai Otepää Golfin kotisivun kautta, sieltä löydät kumppanihotellit, jotka tarjoavat n.15-20% etua listahinnoista golfareille. http://www.otepaagolf.com/fi/koe-ja-majoitu

  Jäsenetua , Otepää Golf Flaitti 40 EUR , ei voi ostaa suoraan Otepää Golfin Caddiemasterista, koska kyseinen tarjous on voimassa vain ostettuna Hattula Golfin kautta (1-4 pelaajaa samassa lähdössä yhteensä 40 Euroa). Pelaaja, jolla ei ole maksuvahvistusta Hattulan Caddiemasterilta, maksaa paikan päällä Green Feen normaalisti 49 EUR arkipäivänä (voimassa alk.Su 15:00 – Pe 12:00) ja 59 EUR viikonloppuna sekä Viron juhlapyhina , voimassa Pe 12:10 – Su 14:50.

  Otepään Golfkeskus sijaitsee järvien välissä luonnonpuistossa kauniissa Etelä-Viron kumparemaastossa ja erikoisuutena saa pelata myös PAR6 väylää (Hole 10), jonka pituus valkoisilta tiiltä on 677m, keltaisilta 602m ja punaisilta 557m.

  Klubiravintola Mr Jakob ja samalla alueella toimivat 2 muuta ravintolaa, GMP Clubhotellin ravintola sekä Tammuri maalaistalon tilausravintola ovat ollet Viron TOP50 listalla jo muutaman vuoden . Kaytettavissa lapsiperheille on myos lastentupa ja ulkoilma pelialue (2-6 v). Lastenhoitopalvelut on tilattava etukateen.

   

  Laivayhtiö Eckeröline on mukana yhteistyössä antamalla pysyvät alennukset Hattula Golfin ja Paltamo Golfin jäsenille.
  Etu on -15 % kaikista verkkokaupan normaalihinnoista risteily- ja reittimatkoista.
  Kesäsesongilla 1.7.-12.8.2018 etu on -10 % normaalihinnasta, mutta se saattaa silti olla euroina tuntuvampi – kesähinnoittelun vuoksi. Etu myönnetään kaikilla lähdöillä, rajoitettu määrä paikkoja joten kannattaa varata ajoissa! Lisätietoa Eckeröline tarjoukseen liittyen löydät tästä: (linkki kotisivuille jossa Eckeröline ehdot).

  Elämyksiä golfin ja matkustelun parissa toivottaen,

  Reijo Riihimäki, Toimitusjohtaja Hattula Golf ja Paltamo Golf
  Kristi Laur, Toimitusjohtaja Otepää Golf

   

  __________________________________

   

  Hattulan ja Paltamon web sivuille yleistä tietoa kohteesta Otepää Golf
  Tuotteen kuvaus ja hintatietoa Otepään golfpaketeistä:

  Otepää Golf Flaitti Green Fee 18 reikää 40 EUR (alv 0%)
  Flaitti tarkoittaa 1-4 pelaajaa samassa lähdössä | ei voimassa Otepään kilpailuissa | Voimassa 2018 | tarjousta saa käyttää toistuvasti 2018 kauden aikana
  Green Fee maksu sisältää kentällä kärryjen käytön, saunan ja pukuhuoneen käytön.
  Ostettavissa ainoastaan Hattula Golfista (office@hattulagolf.fi) tai p. 0600 550126
  Käyttämättömistä kierroksista ei saa hyvitystä.
  Tiiajat tulee varata Otepään Caddiemasterin kautta info@otepaagolf.com , www.otepaagolf.com tai Golfbox

   

  Otepään golfpaketit löydät tästä:

  Golfpaketti SOPHIA TARTTO
  Majoitus SOPHIA hotellissa 2 yötä kahdelle kahden hengen huoneessa (sis.runsaan aamiaisen) ja 3 Green Feetä kahdelle Otepää Golfkeskuksessa Paketin arvo 379 EUR, hinta nyt 289 EUR kahdelle (144,50 EUR hlö)! SÄÄSTÄT 90 EUROA 2 hengen lomalta.

  Golfpaketti LONDON TARTTO
  Majoitus LONDON hotellissa 2 yötä kahdelle kahden hengen huoneessa (sis.runsaan aamiaisen) ja 3 Green Feetä kahdelle Otepää Golfkeskuksessa Paketin arvo 429 EUR, hinta nyt 339 EUR kahdelle (169,50 EUR hlö)! SÄÄSTÄT 90 EUROA 2 hengen lomalta.

  Yleellinen golfpaketti GMP CLUBHOTEL OTEPÄÄ
  178 EUR 30.05.asti ja 01.09.alkaen; 202 EUR 01.06-31.08. 1 yö kahdelle tilavassa asunnossa ja 2 green feetä. Golfpaketit löytyy pysyvästi hotellin sivuilta: http://www.clubhotel.ee/fi/paketit

    Takaisin
 •   Arkisto

  

  

Paltamo Golf
Golftie 9
88300 Paltamo
Finland

Puh. 0600 555 110 (0,99 €/ min. + pvm/mvm)
info@paltamogolf.fi