Ajankohtaista

  

 • Seuratiedote 14.12.2020

  Pelikausi 2020 päättyi vasta marraskuussa
  Kiitos kuluneesta kaudesta! Tänä erikoisena vuotena golf oli hyvin suosittua ja Paltamossakin pelattiin pyöreästi 14.000 kierrosta. Eli huomattavasti enemmän kuin koskaan ennen. Kasvua edelliseen vuoteen oli 33 %. Pelaajia kävi ympäri Suomen sellaisistakin seuroista, joista aikaisemmin ei ole käyty. Toivottavasti tulevat vastakin!

  Pelaajakyselyn tulokset

  Golfliiton vuoden 2020 jäsenkyselyn tulokset on käsitelty. Vastauksia tuli 133 eli 22 %, mikä vastaa kaikkien seurojen keskimäärää. Kiitos kaikille vastanneille. Palaute on arvokasta ja sen pohjalta on  hyvä kehittää toimintaa mahdollisuuksien mukaan. Tulokset on toimitettu myös Oy:lle, joka vastaa kentän kunnosta ja ylläpidosta.

  Vertailussa edellisiin vuosiin kentän pisteet laskivat jonkin verran. Syitä tähän löytyi loppukesän viheriöiden kunnosta, pallon löytymisestä kentän laidoilta ja kentän korjausten tiedottamisesta ennakkoon. Väylät saivat kiitosta.

  Parhaiten oli onnistuttu korona-ajan turvallisuuden tunteen luomisessa, hyvien peliaikojen saamisessa, klubitalon puitteissa ja hintatasossa. Keskimäärin jäsenet Paltamossa ovat melkoisen tyytyväisiä.

  Seuran mestarit

  Seuran mestaruudet ratkottiin 29. - 30.8. ja voittajiksi selviytyivät: Naiset – Maarit Leinonen, Miehet – Aku Leinonen, Seniorit 50 – Ari Kyllönen ja Seniorit 65 – Pertti Pyykkönen. Onnea voittajille!

  Terveiset syyskokouksesta

  Jäsenmäärä on edelleen hienoisessa laskussa, kun etäjäseniä poistuu koko ajan. Tämä tuo haastetta talouteen jonkin verran. Jäsenmäärä nyt on 780, joista noin 60 on paltamolaisia ja noin 60 muualta Kainuusta. Ns. ”mökkiläisiä” on iso määrä ja loput ovat sitten kauempaa.

  Hallitus pysyi entisenä. Puheenjohtajana toimii Urpo Heikkinen ja jäseniä ovat Tuomo Arola, Kari Kokkonen, Jouni Korhonen, Pirjo Nuottimäki, Hannu Salmi ja Teuvo Tiainen. Kapteeneiksi valittiin edelleen Riitta ja Kari Kokkonen.

  Jäsenmaksu 2021 tulee olemaan aikuisilta 89 euroa/hlö, 18-22 vuotiailta ja opiskelijoilta 68 euroa/hlö, alle 18 vuotiailta 35 euroa/hlö.

  Toimintasuunnitelma pitää sisällään

  · kilpailutoimintaa entiseen malliin; Paltamo Open järjestetään viikolla 33, tulossa on mm. seuran 30-vuotistapahtuma sekä Suomen Golf-senioreiden kesäpäivä 27.7.

  · greencard -kursseja uusille jäsenille sekä ohjausta ja kertausta muille pelaajille

  · talkootoimintaa kentän hoitoon ja kisavalvontaan

  · jaostojen toiminnan aktivointia

  · golfharrastuksen edistämistä

  · tiivistä yhteistyötä Kajaanin Golfin ja Katinkulta Golfin kanssa

  Simulaattori on toiminnassa

  Simulaattorin ominaisuuksia on tarkistettu ajan tasalle ja kenttiä on lisätty. Lyöntikangas on myös uusittu. Simulaattoriaikoja voi varata Nexgolfista. Avainhuolto ja maksut hoidetaan Paltamon Nesteellä. Ryhmäkoko on korkeintaan 6 henkilöä ja tilassa tulee noudattaa korona-ajan kulloinkin voimassa olevia hygieniasääntöjä huolellisesti. Tilaa tulee tuulettaa käytön aikana ja sen jälkeen. Lähtöhinta on 15 euroa/tunti. Kattava hinnasto löytyy netistä. Siellä on tarjolla myös edullisempia sarjapaketteja. Tervetuloa pelaamaan maailman kentille.

    Takaisin

 

Golftie 9, 88300 Paltamo, Finland 

 0600 555 110 (0,99€/min. + pvm/mvm)

 

Verkkosivut Opiferum Oy