Ajankohtaista

  

 • Seuratiedote maaliskuussa 2021

  Seuratiedote on lähetetty sähköpostilla.
  Golfkausi lähestyy jo lupaavasti!
  Kun kalenterit kääntyivät maaliskuulle ja aurinko on jo korkealla, voi pikku hiljaa haaveilla uuden golfkauden alkamisesta. Onhan siihen parhaassa tapauksessa aikaa enää vain parisen kuukautta.
  Jos et vielä ehtinyt maksaa jäsenmaksua Paltamon Golfiin, niin tee se nyt hyvissä ajoin! Laskun löydät Nexgolfista omista tiedoistasi. Paltamon Golf ry:n jäsenyydellä saat samalla myös GoGolfin jäsenyyden, jonka rahallinen arvo on huomattava.

  GoGolf jäsenyys ja sen mukanaan tuomat edut
  - Green fee -diilit. Parhaalla hinnalla pelaamaan Suomen ja Viron parhaille kentille.
  - Hole In One -vakuutus, v. 2021 sen tarjoaa
  Pohjantähti.
  Lisätietoa: https://www.gogolf.fi/seurajasenyys

  Kisakalenteri
  Vuoden 2021 kisakalenteri on julkaistu netissä. Merkitse jo nyt tärkeät tapahtumat omaan kalenteriisi!

  Golfsimulaattori
  Simulaattorissa on uusia kenttiä tämän vuoden alusta ja entistä totuudenmukaisempi uusi ohjelmaversio. Varaukset tehdään Nexgolfin kautta tai Paltamon Nesteeltä, p. 044 726 6463. Hinta on 15 euroa/tunti. Tarjolla on myös edullisemmat sarjakorttivaihtoehdot: 10 kpl/120 euroa, 20 kpl/200 euroa ja 30 kpl/280 euroa. Simulaattorin viereisessä luokassa on chippi- ja puttiharjoitustila. Sen käyttö on veloitukseton, avaimen saa Paltamon Nesteeltä.
  Tilaan kerrallaan max 6 henkeä ja turvavälejä sekä hygieniasuosituksia tulee noudattaa. Käyttäjien tulee seurata myös Kainuun soten kulloinkin voimassa olevaa korona-ohjeistusta.
   

  Tiimerkinnät muuttuvat metripohjaisiksi
  Kentän tiipaikkojen merkit muuttuvat pois perinteisistä väreistä (punainen, sininen, keltainen, valkoinen) metrimerkeiksi (48, 51, 55, 62). Nämä luvut määräytyvät kentän pituuden mukaan kultakin lyöntipaikalta (esim. luku 55 tarkoittaa, että kenttä on kyseisiltä tiipaikoilta pelattuna n. 5500 metriä pitkä). Uudessa merkintätavassa kentän kokonaispituus on siis ratkaiseva. Joku väylä voidaan pelata todella lyhyenä ja silloin taas vastaavasti toisella väylällä tiimerkit voivat olla aivan tiialueen takaosassa. Näin tiipaikatkin pysyvät paremmassa kunnossa.

  Loma-asuntoja tarjolla golfkentän alueella
  Mitäpä jos hankkisit valmiin, oman loma-asunnon, joko koko talon tai osaomisteisen, Paltamon kauniin golfkentän alueelta? Etuoven sivustolle on tullut myyntiin kaksi asuntoa:
  - Birdiekuja 4 A-talossa 1/6-osakkeita
  https://www.etuovi.com/kohde/20048573?haku=M1615805521
  - Spinnikuja 4, koko talo
  https://www.etuovi.com/kohde/q29737?haku=M1615805521
  Lisäksi Paltamon kunnalla on tontteja edelleen tarjonnassa joko vuokralle tai ostettavaksi Metelinniemessä.
  https://www.paltamo.fi/asuminen-ja-ymparisto/vapaat-tontit.html

  Terveisin                                  HALLITUS

    Takaisin

 

Golftie 9, 88300 Paltamo, Finland 

 0600 555 110 (0,99€/min. + pvm/mvm)

 

Verkkosivut Opiferum Oy