Ajankohtaista

  

 • Tiedote PaG ja KaG pelioikeuksien omistajille

  Tiedote Kajaanin golfkentän jäsenille pelioikeuksien omistajille

  Kajaanin, Seppälän ja Paltamon kenttämestarina on aloittanut Jarmo Saajanne. Jarmo on pitkän linjan kenttämestari, jonka tiedot ja kenttätiedotteet löydät jatkossa Kajaanin ja Paltamon sivuilta. Kentät pyritään avaamaan normaalisti äitienpäivän paikkeilla (säävaraus). Kentät ovat talvehtineet hyvin runsaasta lumesta johtuen. Kenttien hiekoitus pyritään tekemään heti kun kelit sen sallivat ja koneet pääsevät kentille. Jarmo raportoi jatkossa kenttien tilanteesta.

  Kainuun portin vastaavana toimii aina iloinen ja pirteä Terje Rimpeläinen, joka vastaa lähinnä Hotellin, ravintolan ja matkaparkin asioista. Golfin osalta tässä vaiheessa kautta voitte kysellä Rosa Karhapäältä tai laittamalla viestiä suoraan minulle osoitteeseen retsi@rroy.fi

  Pidimme palaverin Ry:n puheenjohtajan, sekä Pro: mme kanssa, missä sovimme tulevan kesän toimenpiteistä joustavan pelaamisen osalta. Näihin asioihin palaamme kauden alkaessa.

  Löytyisikö pelaajistostamme innokkaita työntekijöitä caddiemasterin hommiin kesälle? Tarvitsisimme kaksi iloista ja pirteää yli 18-vuotiasta tyttöä tai poikaa kesätöihin. yhteyttä voi ottaa allekirjoittaneeseen.

  Pelioikeuksien ostaminen on ymmärrettävistä syistä ollut nihkeää, mutta nyt asioiden selvittyä voimme iloksemme kertoa, että toiminta jatkuu normaalisti.

  Pelioikeuksien oston voit hankkia helpoiten joko maksamalla pelioikeusmaksun suoraan Kainuun portin tilille FI 18 2018 1800 0673 51 tai Kainuun portin tiskillä. Tiskillä voit maksaa pelioikeuden myös liikuntaetukorteilla.

  Kaikkien huhtikuun 15pv mennessä pelikausimaksun maksaneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta lippuja Jääkiekon MM kilpailujen Suomen otteluun.

   

  Jäseneduista

  Iloksemme voimme myös kertoa, että Paltamon ja Kajaanin jäsenistölle pyritään järjestämään jatkuvasti uusia lisäetuja. Uusin jäsenetu: Pelit Viron Niitväjässä -25 % (kysy myös majoituspaketteja). Seuran ryhmämatkat erikseen. Listaus saadaan sivuillemme kevään aikana.

  Älkää epäilkö ottaa yhteyttä minuun, mikäli jokin asia painaa mieltänne.

  Helpoimmin saat viestisi perille sp. viestillä retsi@rroy.fi

   

  Aurinkoisia kevätpäiviä Kajaanin golffareille.

  Terveisin 

  Retsi Riihimäki 
  0400 499388
  retsi@rroy.fi

    Takaisin

 

Golftie 9, 88300 Paltamo, Finland 

 

Verkkosivut Opiferum Oy